Over Printsquare

Printsquare is een grootformaat digitaal printbedrijf dat zich sinds 2013 onderscheidt met innovatieve producten. Ze zijn gevestigd in de Waardepolder te Haarlem in een pand van 600 vierkante meter met zeven grootformaat printers; vier Eco Solvent printers, twee UV-printers en een UV-vlakbedprinter. Tevens beschikken zij over een automatische snijrobot (voor frezen, snijden en rillen), een snijplotter (uitsnijden van teksten en logo’s) en een lamineermachine (aanbrengen van toplaag of beschermlaag).

Materialen

Het printbedrijf biedt onder andere magnetisch materiaal, wat zeer geschikt is voor metalen wanden en gemakkelijk verwisselbaar. Zij zijn expert op het gebied van grootformaat posters, vloer-, wand- en raamstickers, (zelfklevend) behang, banners, eventwanden of panelen voor diverse marketingdoeleinden. Tot het klantenportfolio behoren Albert Heijn, de Bijenkorf, Vodafone, Gemeente Amsterdam en DEEN Supermarkten.

Service

De jarenlange ervaring, ondernemersgeest en creativiteit zorgen ervoor dat ieder printproject tot het gewenste eindresultaat wordt gebracht. Ook door de in house DTP-service, montage op locatie en logistieke organisatie kan het proces van A tot Z begeleid worden. Zo denkt het team graag mee op het gebied van grafische oplossingen en zorgen zij voor advies op maat middels persoonlijk contact.

Duurzaamheid

Op de printers wordt inkt gebruikt met een Greenguard Gold certificaat; een internationaal erkend duurzaamheidscertificaat waarmee voldaan wordt aan de strengste standaarden voor een lage emissie van vluchtige organische stoffen (VOS). Ook zijn er diverse grootformaat prints op PVC-vrij materiaal verkrijgbaar, waardoor het bedrijf ook bijdraagt aan milieuvriendelijke oplossingen voor duurzame visuele materialen.

Waarom F1esports

De oprichter van Printsquare B.V. (Ronald Aarts) is de vader van Olaf Aarts, de commentator van de F1esports.nl competitie. Al ruim twintig jaar zijn vader en zoon trouwe volgers van Formule 1 en nu sponsort het Haarlemse bedrijf graag deze moderne vorm van racen. Ronald Aarts licht toe: “Ik ben hartstikke trots dat mijn zoon zijn jarenlange kennis op het gebied van Formule 1 races nu in praktijk kan brengen als de nieuwe Olav Mol op het gebied van Sim racing. We dragen dan ook met veel plezier ons steentje bij als eerste sponsor van F1esports.nl.”

Ga hier naar Printsquare