Inmiddels zijn er alweer vier race verreden. Het was DutchHunterWR die onbedreigd de eerste twee races wist te winnen. Maar hoe verliepen race 3 en race 4? Het gloednieuwe circuit van Vietnam beloofde een waar spektakel te worden. Lange rechte stukken, korte bochten en muren die op Monaco lijken.

7 september – Vietnam

Er stond wederom geen maat op DutchHunterWR in Vietnam. De pole-position ging aan zijn neus voorbij. Het was Maxtawan die 0.214 sneller was dan de leider van het kampioenschap. De race werd echter weer een prooi voor DutchHunter. De resterende podiumplekken waren voor Jeroen13_09-97 en ArsenalDutch.

Bekijk de volledige uitslag van Vietnam

21 september – China

De leider in het kampioenschap moest China aan zich voorbij laten gaan. Dat zou betekenen dat we hoe dan ook een nieuwe winnaar zouden krijgen dit seizoen. Wie wist in de absentie van DutchHunterWR er met de overwinning vandoor te gaan? Het invaller Bakje_Yoghurt_ die met een minimaal verschil de Pole-position opeiste. In de race wist hij de Racing Point wederom een troffee te brengen. Racing Point ken zo 4 uit 4 overwinningen. De overige podiumplekken waren voor Jeroen13_09-97  & Thijs_Ap.

Bekijk de volledige uitslag van China